KÄYTTÖEHDOT

YLEISTÄ

Tämän sivuston ensisijainen tarjoaja SOLARCH Oy (Y-tunnus: 2507287-9). Osoitteemme on Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki. Puh. +358 (0)50 4622490.

SOLARCH OY:lla on täysi oikeus kaikkeen tämän sivuston aineistoon, mukaan lukien tekijänoikeudet. SOLARCH ja ActiveMEDI logoa ei saa käyttää sivustossa ilman SOLARCH OY:n suostumusta.

SOLARCH Oy pidättää oikeuden muuttaa sivuston käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä ja palveluja käyttäjätilin sivuilla. SOLARCH OY varaa myös oikeuden irtisanoa palvelu, mistä tahansa syystä ja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. SOLARCH OY:lla on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen mahdollisen ylläpitoa ja päivittämistä vaativan toiminnan aikana.

SOLARCH OY ei takaa, että sivusto on saatavilla ilman keskeytyksiä tai virheitä. SOLARCH OY ei ole vastuussa , suoraan tai välillisesti, vahingoista, jotka johtuvat mistä tahansa viasta SOLARCH järjestelmässä. SOLARCH OY ei ole vastuussa SOLARCH OY:n verkkosivuille linkitettyjen kolmansien osapuolten tarjoamista materiaaleista tai palveluista. Käyttäjä vastaa yksin siitä, ettei lähetä mitään laitonta tai epäasiallista aineistoa tälle sivustolle. SOLARCH OY pyrkii tuottamaan palvelun parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ei takaa palvelun tietojen oikeellisuutta, virheettömyyttä tai ajantasaisuutta.

Palvelun käyttö on loppukäyttäjälle maksutonta, mutta palvelun kautta saataviin palveluihin voi liittyä palvelukohtainen maksu.

EHTOJEN HYVÄKSYMINEN

SOLARCH Oy tarjoaa sinulle seuraavat käyttöehdot. SOLARCH pidättää oikeuden päivittää käyttöoikeuksia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Uusinta versiota käyttöehdoista voi tarkastella klikkaamalla "käyttöehdot"-linkkiä Web-sivujemme alareunassa.

YKSITYISYYS JA HENKILÖTIETOJEN SUOJA

SOLARCH OY käsittelee henkilötietoja Suomen ja EU:n henkilötietolakia noudattaen. Katso Yksityisyyden suoja- tiedonantoa, joka liittyy tietojen käyttöön ja keräämiseen.

JÄSENTILI, SALASANA JA TURVALLISUUS

Jos jokin SOLARCH OY:n tarjoama palvelu edellyttää tilin avaamista, sinun on rekisteröitymisen yhteydessä annettava meille nykyiset, täydelliset ja tarkat tiedot, joita kysytään sovelluksen ilmoittautumislomakkeessa. Käyttäjä valitsee myös salasanan ja käyttäjätunnuksen. Käyttäjänä olet täydessä vastuussa salasanan ja tilin luottamuksellisuuden säilymisestä. Lisäksi käyttäjänä olet täydessä vastuussa kaikesta toiminnasta, jota tililläsi tapahtuu. Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan SOLARCH OY:lle välittömästi tilisi luvattomasta käytöstä tai muusta turvallisuuden rikkoutumisesta. SOLARCH OY ei ole vastuussa vahingoista, jotka voivat syntyä sen seurauksena, että joku toinen käyttää salasanaasi tai tiliäsi tietämättäsi. Voit olla kuitenkin vastuussa SOLARCH OY.lle tai jollekin toiselle osapuolelle aiheutuneista tappioista, mikäli joku toinen on käyttänyt tiliäsi tai salasanaasi. Sinulla ei ole lupaa käyttää kenenkään muun tiliä milloinkaan, ilman tilinhaltijan lupaa.

KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET JA SIIRTÄMINEN

SOLARCH Oy voi milloin vain muuttaa näitä käyttöehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy muutokset käyttämällä palvelua. SOLARCH OY voi halutessaan siirtää käyttöehdot ja/tai palvelun tai osan palvelusta kolmannelle osapuolelle.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin käyttöehtoihin ja mahdollisiin riita-asioihin, jotka liittyvät SOLARCH OY:n verkkosivustoihin tai niiden sisältöön, sovelletaan Suomen lakia. Riita-asiat ratkaistaan ​​Helsingin käräjäoikeudessa.